The way to Mayrelle

Als haar- en hoofdhuidspecialiste heb ik de afgelopen jaren genoeg mannen en vrouwen mogen behandelen tegen uiteenlopende hoofdhuidaandoeningen. Dankzij de verschillende en effectieve behandelingsmethoden die ik gebruik, slaag ik erin om hun klachten te verhelpen en de behandelingen tot een positief eindresultaat te brengen. Er was slechts één knelpunt waar ik telkens tegenaan liep: wanneer ik van mijn cliënten de vraag kreeg welke producten ik zou adviseren, kon ik daar geen antwoord op geven. Er was – voor mij – simpelweg geen enkel product waar ik helemaal achter stond en waarover ik durfde te zeggen ‘dit product zou ik je écht adviseren'. Die verantwoordelijkheid kon ik niet nemen.

Hier wilde ik mijn cliënten niet meer in tekortschieten. Ik zag het dan ook als een uitdaging om niet alleen mijn cliënten, maar ook de rest van de wereld te voorzien van exclusieve producten waar ik honderd procent achtersta en de verantwoordelijkheid voor durf te dragen. Producten die onmisbaar zijn voor de verzorging van het haar én de hoofdhuid – een effectieve verzorging begint immers bij ons hoofdhuid. Om dit te realiseren was het van essentieel belang om onderzoek te doen naar welke ingrediënten en middelen écht een verzorgende en stimulerende werking hebben op het haar en de hoofdhuid.

Na jaren onderzoek ben ik tot uiteenlopende bevindingen gekomen. Hieruit heb ik de meest essentiële en noodzakelijke ingrediënten gekozen. Deze beslissing heb ik genomen vanuit een langetermijnvisie, dus ik mocht hier absoluut niet in bezuinigen. We investeren immers liever iets meer in een product dat écht doet wat het belooft. Zo is MAYRELLE ontstaan.

Cause MAYRELLE

  • Onderweg naar het eindresultaat van MAYRELLE heb ik te maken gehad met talloze uitdagingen. Ik heb heel veel jaren besteed aan mijn onderzoek. Zoveel landen bezocht om op zoek te gaan naar de resources die essentieel en onmisbaar zijn. Een verscheidenheid aan opleidingen en trainingen gevolgd, en meer dan genoeg rondetafel-gesprekken verschillende dermatologen en artsen. Al mijn tijd besteedde ik aan het realiseren van mijn droom en al mijn energie stopte ik in het volgen van mijn passie.

  • Het was niet makkelijk. Als drukke ondernemer en moeder van twee dochters moest ik maar eens proberen om het hoofd boven water te houden. Én hen de liefde en aandacht te geven die ze verdienen. Natuurlijk heb ik er vaak aan gedacht om gewoon te stoppen, want hoe makkelijk is dat? Maar het geduld dat mijn twee dochters met mij hebben gehad en de ruimte die ze mij hebben gegeven – was het dan allemaal voor niets geweest? Moest ik zoiets bijzonders en uitzonderlijks for granted nemen?

En toen realiseerde ik me dat alles wat ik doe, doe ik voor hen. Voor mij zijn zij een onuitputtelijke bron van kracht en energie, waar ik mijn motivatie en inspiratie vandaan haal om door te gaan. Zonder mijn twee liefdevolle dochters was het mij nooit gelukt om mijn dromen en passie tot werkelijkheid te brengen.

Meet MAYRELLE: Maya & Nourelle